Bridgestone Personbils vinterdæk

Bridgestone

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Søg via registreringsnummer

Indtast venligst køretøjets registreringsnummer.
Herefter vil vi finde det korrekte dæk til dit køretøj.

:Sikker bilture om vinteren - med Bridgestone vinterdæk

Da himlen bliver grå i efteråret og vinteren, er det vigtigt for bilister at investere i gode vinterdæk til at blive sikker. Vi anbefaler at tjekke Bridgestone vinterdæk: Siden 1931 kvalitet højeste udvikling og produktion af Bridgestone vinterdæk. Virksomheden står for innovative løsninger, der holder dig og dine sikkert på selv de mest winterly veje.

Bridgestone – til et rigtigt godt greb under alle vejrforhold

Bridgestone vinterdæk er udviklet til at udmærke sig selv under Skandinaviens hårde vintre. Det er netop derfor, de vil holde dig i kontrol og på vejen, når pålidelig ydeevne er afgørende. Under forskning og udvikling de udfordringer vinterens hårde vejr er grundigt testet. Hvordan er de opfyldt? Bridgestone konstant afsøger vinterdæk og sætter alle bestræbelser i at forbedre dem. Det vigtigste fokus er pålidelige håndtering og kontrol over bilen - altid!

Bridgestone vinterdæk scorer højt i rankings

Bridgestone har bevist igen og igen, at state-of-the-art-teknologi og passagerernes sikkerhed er kernen i udviklingen af deres produkter. Virksomheden konstant excellerer - som viser i hver ny generation af dæk. Den japanske premium fabrikantens vinterdæk holde op til de hårdeste vejrforhold. Hvorvidt vejene er våde eller snedækket - Bridgestone vinterdæk holde dig på sporet!

Innovativ teknologi for ekstra sikkerhed

Bridgestone vinterdæk er udstyret med en yderst funktionel Sipe teknologi. Selv i mest barske vejr, bedre greb og kontaktflade dig sikker. Chauffører gavn af pålidelige håndtering og højst vinterdæk stabilitet på grund af ekstra blok stivhed. For at sikre fremragende ydeevne og din sikkerhed på trods af våde grunde og høj fugtighed niveauer, den nyeste Bridgestone dæk slidbaneblandingen kommer med højere Silica indhold. Derudover en masse ekspertise og den nyeste teknologi går ind i alle Bridgestone dæk for at sikre støjreduktion.

Bridgestone vinterdæk overbeviser skrappe testere

Mange bil, motor og sport magasiner samt den tyske Car Club ADAC regelmæssigt test produkter. Bridgestone vinterdæk 'resultater er fremragende. Som et resultat, vinder det japanske selskab topplaceringer. Rankings bekræfter også Bridgestone vinterdæk omdømme som en pålidelig all-rounder. Alle dæk overbeviser med gode resultater blandt alle udfordringer - også når sne og is dukke op.

Bridgestone vinterdæk: Udmærket kvalitet til rimelige priser

Bridgestone vinterdæk vinde highscores i test og ranglister og kommer til yderst konkurrencedygtige priser. En Bridgestone dæk er både økonomisk overkommelige og overbeviser eksperter med sin stærke præstation og fremragende pålidelighed. Hvorvidt vejene er våde eller iskolde, Bridgestone vinterdæk giver dit køretøj med optimal vejgreb, ekstra lang levetid, sikkert rejser og 100 procent ydeevne - under alle omstændigheder.

Til Bridgestone profiler:

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 209 DKK
,
F.eks. 155/70R12T fra 209 DKK
eller 195/50R15V fra 276 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 227 DKK
,
F.eks. 175/70R13T fra 227 DKK
eller 195/65R15T fra 341 DKK
Køb dæk på internettet uden risiko:
  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returret
Lave priser på dæk:
  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.daekonline.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 25.03.2017 06:42

RDDKCW1217