Hankook Personbils vinterdæk

Hankook

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Søg via registreringsnummer

Indtast venligst køretøjets registreringsnummer.
Herefter vil vi finde det korrekte dæk til dit køretøj.

:Hankook vinterdæk

Hankook er et sydkoreansk dækproducent grundlagt i 1940'erne med navnet Chosun Tire Industrial co. I de sidste par år har de været den officielle dæk leverandør til DTM, og mange bilmærker bruger originalt udstyr fremstillet af Hankook. Dette giver berømmelse af denne dækproducent som leverandør af høj kvalitet dæk til både racerbanen og regelmæssige gader. Hankook vinterdæk er naturligvis også op til disse standarder.

I 2012 ADAC testede forskellige dæk i størrelse 165/70 R14 T, deriblandt Hankook ICept RS W442, som placeret dem meget højt i flere kategorier. En meget god kørsel stabilitet og håndtering på tørre veje blev noteret, samt adfærd under akvaplaning. Dette dæk bemærkede sig også positivt, når det kom til brændstoføkonomi for kompakte og familie klasse køretøjer. Klodserne og slidbanen centrum er placeret i et forskudt fra hinanden, hvilket forbedrer trækkraft på vinter gader. Dækket er lavet af et high-grip fuld silikamateriale, som giver tilstrækkelig elasticitet i de negative temperaturer for at understøtte gode bremselængde og masser af trækkraft. Mest effektive Hankook vinterdæk, såsom Icebear W300, koster ikke mere end almindelige lavpris dæk - hos daekonline.dk du kan finde disse dæk i størrelser mellem 13 og 16 tommer, med hastighed indekser H og T.

Hankook vinterdæk af høj kvalitet

The Icebear W300 er et Hankook vinter dæk udviklet til SUV'er med hastigheder på op til 240 km / t. Dens rullemodstand er særlig lav, og brændstofforbruget er også derfor lav - et faktum understøttet af ADAC vinterdæk test for et par år siden, hvor den vandt kategorien for brændstoføkonomi. Det er også nød top scorer for støjreduktion, og viste god opførsel under akvaplaning. The Icebear W300A er en variant optimeret til store fælge, mens W300R er RunFlat version af dette Hankook dæk.

Overkommelige Hankook vinterdæk er tilgængelige på daekonline.dk i et stort udvalg, der er sikker på at inkludere den perfekte høj kvalitet Hankook dæk til din bil. Bestil nu og være godt forberedt til denne vinter.

Til Hankook profiler:

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 209 DKK
,
F.eks. 155/70R12T fra 209 DKK
eller 195/50R15V fra 276 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 227 DKK
,
F.eks. 175/70R13T fra 227 DKK
eller 195/65R15T fra 341 DKK
Lave priser på dæk:
  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.daekonline.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark
Stort udvalg og høj kvalitet:
  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 25.03.2017 06:50

RDDKCW1217