Quas / ATVQuad / ATV dæk

Har din quad motorcykel brug for nye Quad / ATV dæk, så er du kommet til rette sted, daekonline.dk tilbyder nemlig ATV dæk i topklasse fra den verdenskendte dækproducent Maxxis, der er et anerkendt og højt respekteret brand i ATV og UTV kredse, og dét med god grund. Det er med prisvindende produkter som for eksempel Maxxis Bighorn, at den amerikanske dækgigant Maxxis har fået et ryg for at være en af de bedste og stærkeste dækproducenter på verdensplan. Mangler du Quad / ATV dæk, kan du nu nemt bestille fremragende ATV dæk af udsøgt kvalitet med daekonline.dk.

Din quadbike bør i sagens natur være monteret med motorcykeldæk, som kan håndtere forskellige former for udfordrende terræn, som for eksempel jord, mudder og sand, derfor er det vigtigt med et all terrain vehicle dæk, der er skabt til formålet. Så hvad venter du på? Hos daekonline.dk finder du med få tastetryk dine nye Quad / ATV dæk, bestil dem i dag og få dem leveret helt kvit og frit lige til døren, så du hurtigt kan komme ud og give den fuld gas på din quadbike! Har du ikke selv prøvet at montere dæk på din quadbike, så få daekonline.dk til at finde et monteringfirma nær dig – motorcykeldæk har aldrig været nemmere!

 

 

Specialdæk i topklasse
Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.
Logistikrabat
Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat
Køb dæk på internettet uden risiko:
  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returret

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 27.04.2017 07:17