Kompletdæk

Stålfælge med vinterdæk

winter.png Stålfælge med vinterdæk

mix.png Stålfælge med helårsdæk

ete.png Stålfælge med sommerdæk

Alufælge

ete.png Alufælge med sommerdæk

mix.png Alufælge med helårsdæk

winter.png Alufælge med vinterdæk

Fælge

Alufælge

StålfælgeKompletdæk

Kompletdæk er en fornuftig pakkeløsning for dig, som skal have nye dæk og fælge til bilen. Når du som her køber begge dele samlet i et komplet hjul er monteringen og afbalanceringen allerede ordnet på forhånd. Du går måske og spekulerer over hvorvidt du bør vælge alufælge eller stålfælge. Men hvad er egentlig forskellen? Tænker du måske. Sandheden er såmænd at der er fordele og ulemper ved begge typer fælge.

Fælge lavet af stål, er for det første ofte billigere i pris, og giver dig en øget stabilitet og holdbarhed. Tilgengæld er stålfælge nogle gange mere udsatte over for rust og korrosion.

Fælge fremstillet af letmetallet aluminium er uden tvivl flottere end de gængse fælge lavet af stål, og giver dig da også muligheden for at montere bilen med breddere dæk. Men da aluminium er et blødt metal, kan der nemmere opstå ridser i overfladen.

Ja, så hvorvidt du skal vælge det ene eller det andet til dine kompletdæk kommer i bund og grund helt an på dig og dine prioriteter. Klik ind og sammensæt det perfekte kompletdæk i dag med daekonline.dk, og vælg mellem et utal af fantastiske dæk til fremragende priser!

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 24.01.2017 06:34