Pirelli Dæk

Pirelli

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

MærkePirelli dæk

Pirelli har arbejdet hårdt for en position i den høje ende segmentets øverste lag. Teknologier, der er blevet afprøvet og testet i motorsport er blevet forvandlet til perfekt respons for hver dag krav. For hver type køretøj, der er en Pirelli dæk, der tilbyder førsteklasses komfort og størst mulig sikkerhed ved kørsel - uanset vejrforhold og vejbelægninger.

Sikker rejser med Seal Inside Technology

Udviklet af Pirelli, Seal Inside Technology gør det muligt at fortsætte din rejse sikkert, selv når et dæk er blevet punkteret - uden øjeblikkelig tryktab til dine dæk. Dette forhindrer næsten 85 procent af ulykker, der sker, når dæktrykket falder øjeblikkeligt. Ved nu, har denne revolutionerende teknologi blevet gennemført til en række Pirelli dæk.

Den rigtige greb på alle overflader - Pirelli dæk

.Ved at kombinere to forskellige slidbanemønster, introducerer Pirelli en nyhed, når det kommer til dæk: Retningsbestemte dæk på forakslen stigning vand spredning og sørg for, at asymmetriske dæk på bagakslen touch-tørretumbler grunde. Dette gør for bedre håndtering og stabilitet og giver fremragende greb på tørre såvel som våde veje.

Pirelli dæk overbeviser ved forskellige tests

Tyske tidsskrift "AutoStraßenverkehr" attesterer Pirelli sommerdaek ekstraordinært bremsekraft på våde og tørre veje. På 2012 performance review af Tysklands indflydelsesrige Automobile Association ADAC viste Pirelli dæk den laveste brændstofforbrug af alle bedømte produkter.Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 210 DKK
,
F.eks. 155/70R12T fra 210 DKK
eller 195/65R15H fra 291 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 228 DKK
,
F.eks. 175/70R13T fra 228 DKK
eller 195/65R15T fra 340 DKK
Lave priser på dæk:
  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.daekonline.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 27.04.2017 07:02