Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.Køretøjsvalg:

Producent:


Alufælge

Går du rundt og leder med lys og lygte efter alufælge? Her hos daekonline.dk finder du et bredt sortiment af diverse aluminiumsfælge. Vi tilbyder alufælge online fra mange forskellige fælgmærker og i alle størrelser og dimensioner, der er godkendt og testet på styrke og levetid. Det er nemt og enkelt at finde og bestille alufælge online, du indtaster blot ganske få oplysninger om din bil, så hjælper vores guide dig med at finde de rigtige fælge. Alufælge er et godt alternativ til de mere gængse stålfælge. Hvorfor? Spørger du måske. Ved denne type fælge kan nævnes fordele som eksempelvis en bedre bæredygtighed samt en lettere vægt. Dog er det lettere materiale sjældent årsagen til at nogle vælger letmetalsfælge, da vægtforskellen imellem fælge fremstillet af henholdsvis stål og aluminium er relativ lille. Den mest normale grund til at montere sin bil med alufælge, er for at forbedre det samlede udseende af bilen – aluminiumsfælge er simpelthen bare flottere! Desuden giver aluminiumsfælge dig mulighed for, at montere din bil med breddere dæk, hvilket også kan se rigtig godt ud. Så tøv ikke! Klik ind på daekonline.dk og find billige alufælge til din bil – det har aldrig været nemmere, at finde billige alufælge online!

© 1999-2016 by Delticom alu / daekonline.dk 25.10.2016 06:35