Michelin Primacy 3
dæk

Michelin

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Profil

Søg via registreringsnummer

Indtast venligst køretøjets registreringsnummer.
Herefter vil vi finde det korrekte dæk til dit køretøj.

:MICHELIN Primacy 3 – kvalitet og power

Foretrækker du højkvalitetsdæk frem for discountdæk; er sikkerhed det absolut vigtigste parameter for dig, når du er ude og køre, og er du parat til at betale for nogle af de bedste dæk på markedet? Et dæk som Michelin Primacy 3 har nemlig været igennem utallige tests fra adskillige bilmagasiner rundt omkring i verden, og dækket er endda så sikkert, at det er standardudstyr på udvalgte bilmodeller fra verdens største bilproducenter. Lyder det som noget du kunne tænke dig at prøve?

I så fald er du landet på den rette side. Michelin Primacy 3 er endnu et fantastisk dæk i den nu lange serie af kvalitetsdæk fra franske Michelin. Med dette sommerdæk kommer du sikkert gennem foråret, sommeren og efteråret, uanset hvor hurtigt du kører og hvilken bil du kører i. Derudover er der andre fordele ved at benytte Michelin Primacy 3, sammenlignet med dæk af ringere kvalitet. Du får blandt andet en større køreglæde ved at benytte disse dæk til almindelige kørsel eller sport, hvis du før har kørt på discountdæk eller lignende, da støjniveauet fra Michelin Primacy 3 er markant lavere, end støjniveauet hos mange af konkurrenterne.

Dækket er i den dyre ende når det gælder pris, men der er ingen tvivl om, at man får hvad man betaler for. Primacy 3 er helt fantastisk når det gælder sving, vejgreb og generel køreglæde. Med dækket er man garanteret en meget kort bremselængde, samt kontrol i både vådt og tørt føre.

Det foretrukne brand i Europa

Der er ingen tvivl om at Michelin er populært rundt omkring i verden og Danmark, men hvor stor medvind har den franske dækgigant på vores eget kontinent? Som overskriften afslører er Michelin det mest foretrukne dækmærke i Europa, ifølge en TNS Sofrey undersøgelse, som blev foretaget i 6 store europæiske markeder. Der er generelt en bred enighed om, at Michelin er blandt de 3 bedste dækproducenter i verden, når det gælder kvalitetsdæk inden for vinterdæk, helårsdæk og sommerdæk. Af spændende Michelin variationer vi har på lager kan vi blandt andet nævne R16 og 20555, som er blandt de mere populære. Er du mere til Goodyear dæk der matcher din profil, kan disse også købes her på daekonline.dk

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
5% Rabatt
på vinterdæk og komplette hjul med sommerdæk
Gælder indtil 17.04.2017
Rabatkode: EGGRDDK17
Kopier og indløse den i 3. orden trin. Kan ikke kombineres med andre rabatter
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 210 DKK
,
F.eks. 155/70R12T fra 210 DKK
eller 195/50R15V fra 274 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 225 DKK
,
F.eks. 145/70R13T fra 225 DKK
eller 195/65R15T fra 344 DKK
Lave priser på dæk:
  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.daekonline.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 11.04.2017 03:49