Ordrestatus x
Log ud

(+45) 77345733(+45) 77345733

Offroad-/4x4-dæk

Off-Road/4x4 SUV dæk

Off-Road/4x4 SUV dæk er specielt designet til SUV og Jeeps. Uanset om de er sommer, vinter eller off-road dæk, denne serie af dæk tilbyder optimale komfort for sikker kørsel.

Ideelt til sportskonkurrencer

Off-Road/4x4 SUV dæk anbefales til høje hastigheder. En stor fordel ved Off-Road/4x4 SUV dæk er stabiliteten i sving, hvilket gør dem ideelle til sportskonkurrencer.

Karakteregenskaber af Off-Road/4x4 SUV dæk

De Off-Road/4x4 SUV dæk kombinere flere egenskaber. Først og fremmest skal de være fleksible og komfortable på gaden, og samtidig skal de være robust og pålidelig. Hvad var ikke muligt før bliver en realitet nu på grund af den innovative teknologi og de moderne teknikker. For at sikre en større slagstyrke, der er to eller tre coatinger, der tilbyder en bedre beskyttelse mod ridser anvendes. En forstærket knive og optimeret profil design sikrer en optimal tur på våde veje og reducere rullestøj på tørre veje. Dette er grunden til off-road/4x4 SUV dæk giver sådan en høj komfort under kørslen.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere