Ordrestatus x
Log ud

77345733

X
Behøver du hjælp?
Vores dækrådgivning fører dig skridt for skridt til dine dæk
Dæksøgning
Bredde
Højde
Diameter
Reifen Finden
Læs værdierne på det aktuelle dæk 

Efter køretøjets type
Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Eller
FEJL: Vi kan ikke finde information om dit køretøj.
Venligst brug vores dæk-størrelse søgefacilitet for at finde de rigtige dæk til dit køretøj. Mange tak!
Køretøjets registreringsnummer:


Zip Code

or

City

Vores fordele

Hurtige leveringstider
Mere end 850 servicepartnere
30 dages returret


Køb billige dæk online

Velkommen til daekonline.dk, din partner for dæk

Dækmærker - Dæktyper - Dækkonfigurator - Betalingsmuligheder

Dem der har brug for nye dæk, er kommet til det helt rigtige sted, fordi daekonline.dk har de bedste tilbud. Vi sælger produkter fra alle kendte producenter - fra Continental og Dunlop samt Pirelli til Yokohama og Hankook, i vores online butik finder du dæk fra mange mærker. Vi tilbyder blandt andet følgende dæktyper: sommerdæk, vinterdæk, helårsdæk, motorcykeldæk, racerdæk, regummierede dæk.

EU-dækmærke

Ud over kundeanmeldelser hjælper EU-dækmærket i købsbeslutningen. Dette mærke er obligatorisk for alle dæk fremstillet efter 01 november 2012 og giver oplysninger om rullemodstand, vådgreb og rullestøj. På den måde finder du modellen med det laveste brændstofforbrug, fordi det afhænger af rullemodstanden, i dette tilfælde er kategori A det bedste valg, det samme gælder også for vådgreb, som vurderer dækkets præstationer på våde vejbaner.

Dækproducent

Med mere end 20 års erfaring inden for dækindustrien, har vi etableret et tæt samarbejde med globale producenter baseret på tillid. Som følge heraf, har vi altid dæk af høj kvalitet af alle mærker på lager til dig. Lad os overbevise dig om valget af kendte dækmærker:

Egnede dæk til hver sæson

Sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk - kender du forskellen?

Hvis ja, så siger vi tillykke. Du tilhører mindretallet der kender forskellene. Især fordi forskellene mellem helårsdæg og de øvrige sæsonspecifikke dæk er meget små. Men du bør kende et par tommelfingerregler:

Sommer- og vinterdæk

Det anbefales at følge kundeanmeldelser og EU-dækmærket, når du køber nye dæk. Men det bedste dæk er ikke til nogen nytte, hvis det ikke matcher vejret. I Danmark og mange andre lande er vinterdæk obligatoriske. Dette betyder, at når det bliver glat, er det kun tilladt at bruge vinterdæk som har snefnug symbolet, fordi de bliver testet af den amerikanske vejmyndighed NHTSA for at sikre deres vinteregenskaber. Om sommeren er der ingen regler for dæk, men på grund af sommer- og vinterdækkets forskellige egenskaber, anbefales det at bruge sommerdæk i den varme årstid. De er stivere, hvilket reducerer rullemodstanden og dermed brændstofforbruget. Derudover kan vandet samle sig i sommerdækkets dybe langsgående riller, og derefter dirigeres det væk fra dækket via tværgående riller, så dækket ikke mister sit vejgreb, og den frygtede akvaplaning ikke kan opstå.

Uanset hvilken tid på året: Hvis du ønsker at komme sikkert fra A til B, skal du regelmæssigt kontrollere dækkene for skader og slid for at undgå ulykker. Den lovbestemte minimumsdybde på 1,6 mm er det absolutte minimum, eksperter anbefaler en sliddybde på 3 mm til sommerdæk og endda 4 mm til vinterdæk. På den måde tilbyder de god håndtering selv under ekstreme vejrforhold som regn, sne og is. Så hellere handle i tide. De mange betalingsmuligheder og hurtig levering gør daekonline.dk til det bedste sted til at foretage et behageligt dæk køb direkte fra sofaen. Hvis du bestiller mindst to dæk, er forsendelsen gratis for dig.

Til dækvalg efter årstider

Sommerdæk Vinterdæk Helårsdæk

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.