ico (+45) 77345733 ico

APlus Dæk

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
APlus Personbils Dæk

Dæk udgør en af de vigtigste, hvis ikke den vigtigste del af dit udstyr til bilen, når det kommer til sikkerheden. Dækmærket Aplus er kendt for deres innovative gummiblandinger, høje ydeevne, gode stabilitet og sidst men ikke mindst deres fantastiske priser. Som forbruger og billist ønsker du selvfølgelig et sæt pålidelige dæk med fremragende bremseegenskaber, som du kan stole på uanset vejrforhold. Det kan du med Aplus dæk! Den sikkherhed og tryghed man klart fornemmer, når man har det rette udstyr monteret på bilen, kan simpelthen ikke gøres op i penge. For ikke at tale om de potentielle ulykker man undgår.

Uanset om du leder efter sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk med både sommer – og vinteregenskaber samlet i ét, så har vi helt sikkert det rigtige til dig og din bil. Klik ind og gå på opdagelse i vores store sortiment af suveræne dæk til enhver årstid fra dækgiganter som Continental, Bridgestone og mange flere. Skynd dig ind og bestil i dag, så får du gratis levering, hjælp til montering samt mulighed for at sende varen retur inden for 30 dage. Gør et godt køb med daekonline.dk!

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 06:40