Ordrestatus x
Log ud

77345733

Achilles

Achilles

Achilles dæk - det prisvenlige dæk

Achilles er et prisvenligt dæk som er velegnet til bilejere, der ikke ønsker at betale mere end højst nødvendigt for dæk. Du vil givetvis ikke få samme sikkerhed og komfort som hvis du betalte en god bid mere for Michelin, Bridgestone eller Goodyear dæk, men Achilles er mere end nok til at klare de danske veje og årstider.

Hvad er Achilles?

Achilles er noget så sjældent som en indonesisk dækfabrikant.
Virksomheden er landets største, og har med bragende succes i hjemlandet haft den nødvendige finansielle opbakning der skal til, for at indtage andre markeder. De sidste mange år har man kunne finde Achilles dæk på europæiske og amerikanske hylder, og Achilles ser ikke ud til at trække håndbremsen lige foreløbigt.

Du kan få Achilles dæk i mange forskellige variationer

For at nå et så bredt publikum som muligt, har Achilles valgt at gøre deres dæk tilgængelige i flere forskellige størrelser. Deres dæk matcher alt lige fra små citybiler til større firhjulstrækkere, så du har rig mulighed for at finde et par dæk, som passer perfekt til lige netop din bil.
Udover de mange størrelser, kan du også vælge mellem sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Achilles har gennem årene designet og produceret en lang række dæk af forskellige typer, så du stort set kan køre på Achilles dæk året rundt, uanset om du hælder til sommer-/vinterdæk, eller helårsdæk.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere