ico (+45) 77345733 ico

Dæk til Alpina

Der er mulighed for, at din bil ikke er med på listen. Hvis dette er tilfældet, informer os venligst.

Producent: Alpina [ændr]
Modelrække:

Matche af dæk til din Alpina model:

mere ...

Dæk efter årstid:

 Alpina dæk – tysk kvalitet

Alpina Burkard Bovensiepen GmbH – bedre kendt som Alpina – er kendt for at udvikle deres egne biler, som er kraftigt inspireret af BMW. De to virksomheder har faktisk så tæt et samarbejde, at Alpina låner BMW’s imponerende tyske fabrikker, når de producerer nye biler. Helt nøjagtigt begynder Alpina arbejdet på deres biler, inden de bliver sendt til BMW, og derefter tilbage til Alpina, som lægger sidste hånd på værket.

Alpina har eksisteret siden 1965 og hører i dag hjemme i Burkard, Tyskland.

Find de rigtige Alpina dæk med hjælp fra vores enorme database

Her på siden har vi samlet gode råd og vejledning fra erfarne bilkender rundt omkring på jorden, som har hjulpet os med at udfylde vores voksende bildatabase. Med hjælp fra databasen kan du hurtigt finde. Dén viden deler vi hjertens gerne med dig, så du kan finde de helt rigtige Alpina dæk til din bil.

Det eneste du skal gøre er at indtaste din Alpina modelrække, den rigtige modelbetegnelse og til sidst typen af Alpina – det kan måske virke som mange trin, men ved at være grundig er vi sikre på, at du finder de helt rigtige dæk. Vær dog opmærksom på at de fundne dækstørrelser kan afvige – tag for en sikkerheds skyld et kig på dine nye dæk når de kommer frem med posten.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 18.07.2019 06:36