Ordrestatus x
Log ud

77345733

DACIA

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Dacia dæk - rumænsk power og snilde

Til trods for at Dacia har eksisteret siden 1966, er det først inden for de sidste par år,at bilfabrikanten er slået igennem på det europæiske marked. En stor del af succesen skyldes deres populære model Dacia Logan, som i det sidste årti var en af de mest populære i Central- og Østeuropa, samt Rusland. Bilen er ikke blot pålidelig og behagelig at køre i, det er samtidig en af de billigste modeller man kan få i dens vægtklasse.

Mange Dacia biler går i dag under Renault-brandet,da virksomheden i 1999 blev købt af den franske gigant;det er dog stadig de mange dygtige Dacia-medarbejdere, som dikterer fremtiden for virksomheden.

Dacia er på det seneste blevet så store, at de står for størstedelen af eksport fra hjemlandet Rumænien – 7.9% for at være helt præcis.

Find dine næste Dacia dæk blandt vores store udvalg

Ligesom efterspøgslen på Dacia nærmest er eksploderet i Vesteuropa, er der også kommet en enorm efterspørgsel på Dacia dæk. På grund af dette har vi valgt at købe godt ind af dæk som passer til de fleste Dacia modeller.

For at finde de helt rigtige Dacia dæk til din bil, skal du blot udfylde formularen her på siden.
Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.