Ordrestatus x
Log ud

77345733

DAEWOO

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Kør derudaf med vores Daewoo dæk

Har du brug for nogle nye Daewoo dæk til bilen?

Daewoo har gennem årene produceret rigtig mange gode biler på tværs af prisklasser og genrer.Er du ejer af en af Daewoo’s mange bilmærker, kan du finde dine nye dæk lige her.

Siden 2001 har Daewoo haft et nyt navn, – GM Korea – som er et datterselskab til amerikanske General Motors og mange af deres modeller er blevet inkorporeret i GM’s Chrysler-linje af biler.

Find dine Daewoo dæk her

Det kan godt være at Daewoo ikke længere eksisterer som vi kender dem, men det betyder ikke at der ikke længere findes reservedele og velegnede Daewoo dæk her i landet.

Ved at benytte vores smarte formular her på siden, får du vist en håndfuld dæk, som matcher din bils specifikationer. Vær dog opmærksom på at dækstørrelserne kan afvige fra de viste dæk. Vi er desværre ikke 100% sikret mod at sende dæk som af en eller anden grund ikke stemmer overens med vores database, men det sker heldigvis yders sjældent. For en sikkerheds skyld foreslår vi at du lige hurtigt kontrollerer dækkene når de ankommer, inden de bliver skiftet ud med de gamle.

Hvis det viser sig at dækkene ikke matcher dem du bestilte, er du velkommen til at ringe på 77 34 57 33.
Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.