Ordrestatus x
Log ud

77345733

DODGE

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Dodge dæk - amerikansk power

Når det kommer til amerikanerbiler,bliver det ikke meget mere amerikansk end Dodge.

Amerikanske Dodge så dagens lys i år 1900, men det var først i 1915, at de begyndte at producere biler. Siden da har Dodges fabrikker spyttet millioner af biler ud, lige fra små bybiler til store firhjulstrækkere. Dodge er især kendt for deres fede sportsvogn Dodge Viper og deres imponerende Dodge Ram.

Nu om dage er Dodge en del af Chrysler, som er ejet af italienske Fiat. I den forbindelse har folkene hos Dodge lagt hjernerne i blød med den italienske bilproducent og udgivet den Alfa Romeo-lignende Dodge Dart.

Dodge dæk i alle afskygninger og prisniveauer

Til trods for at mange af Dodges biler har vidt forskellige hjulmål, er vi sikre på, at du nok skal finde de helt rigtige Dodge dæk her på siden.

Hvad end du er ejer af en mægtig Dodge Ram, en Dodge Challenger eller en Dodge Charger, kan du finde nogle kompatible Dodge dæk i vores store database. Når du har indtastet den nødvendige data, bliver du ledt videre til en side med matchende dæk, hvorefter du selv kan vælge om det skal være vinterdæk, helårsdæk eller sommerdæk – det bliver ikke nemmere.
Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.