Ordrestatus x
Log ud

77345733

INFINITI

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Infiniti dæk - vær godt kørende

Infiniti producerer udelukkende fede kvalitetsbiler,som altid formår at tiltrække nysgerrige blikke når man ser en på vejen. Til en bil af den kaliber,kræver det også dæk af ordentlig kvalitet.

Heldigvis har vi udviklet en søgeformular som nemt kan finde frem til matchende dæk. På den måde bruger du ikke tiden på at bladre gennem hundredevis af dæk, i håb om at de passer til lige netop din bilmodel – når du først har indtastet den rigtige data,vil vi kun vise dæk som passer til din bil.

Nemt at finde de rigtige Infiniti dæk

For at finde de dæk du skal bruge,skal du blot indtaste den nødvendige information i formularen her på siden. Når vi kender navnet på din bilmodel, type og andre informationer, kan vi give dig en liste af dæk,som matcher din bil mht størrelse og type.

Præcis hvilke dæk du efterfølgende vælger, er selvfølgelig op til dig. Sommerdæk,vinterdæk eller helårsdæk kommer an på hvad du foretrækker og hvad tid på året det er, så giv dig endelig god tid når du udvælger dine næste Infiniti dæk – de kommer til at følge dig i mange år fremover.

Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.