Ordrestatus x
Log ud

77345733

Dækrådgivning MAZDA 6

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Mazda 6 dæk - lave priser

Mazda 6 er en mellemklasse bil som har været på markedet siden 2002. Den kan fås som en notch-back, en fastback med fem døre og som en stationwagon. Efter 4 år var der blevet fremstillet en million Mazda6 - en milepæl i firmaets historie. Mange præmier og gode anmeldelser i de tekniske medier fulgte - en rigtig success historie. I 2005 præsentered det japanske firma det første ansigtsløft. Det følgende år kunne Mazda 6 MPS fås. Den havde firehjulstræk og 260 hk. Denne stærke bil kunne fås i to år - du kan få de rigtige Mazda6 dæk til denne version på daekonline.dk.

I 2008 blev den anden generation af Mazda6 introduceret og den blev solgt indtil 2012. Dimensionerne var næsten de samme, men forbruget var reduceret. Den nuværende Mazda6 har været på det tyske marked siden 2013 - dog kun som en notch-back og en stationwagon. Der var nogle tekniske forandringer. Mens Mazda6 Grand-Am bruger 18 inch Continental racing slicks til motorsport, så har du et stort udvalg af Mazda6 dæk på daekonline.dk. Fra lavpris til præmie mærker, alt kan findes i vores online butik - bestil dine nye Mazda6 dæk nu.
Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.