Ordrestatus x
Log ud

77345733

PORSCHE

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Porsche dæk - fede dæk til en fed bil

Porsche er kendt for at lave nogle af de fedeste sportsvogne i verden, men på det seneste har de også fået god succes med deres firhjulstrækkere – vi har selvfølgelig dæk til begge typer.

Dæk som passer perfekt til din Porsche

Ligesom det er tilfældet med alle andre bilmærker, har Porsche produceret mere end én bil, som ikke bruger samme dækdimensioner som deres andre modeller. Derfor kan det godt være forvirrende at lede efter dæk, hvis man ikke er helt sikker på, hvilke dimensioner man står og mangler.

Til dét formål har vi her på siden udviklet en database og en tilhørende søgeformular, så du nemt og hurtigt kan udvælge de helt rigtige Porsche dæk.

For at bruge formularen skal vi bruge lidt informationer fra dig. Vi skal blandt andet have navnet på din modelrække (Boxer, Cayenne, 918 Spyder), modelbetegnelsen, og til sidst køretøjstypen. Når du har indtastet ovenstående, vil du blive præsenteret for en håndfuld Porsche dæk, hvor du kan være sikker på at dimensionerne passer.

Herefter skal du blot vælge om du ønsker vinter-, sommer-, eller helårsdæk – så sender vi dig dine nye Porsche dæk med posten.

Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.