Ordrestatus x
Log ud

77345733

PROTON

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Proton dæk - god kvalitet

Det vigtigste at have styr på når man køber dæk, er hvorvidt man har brug for den ene eller den anden dæktype. Vi danskere køber typisk dæk efter hvilken årstid vi befinder os i. Vinterdæk sælger som varmt brød om efteråret og vinteren, mens sommerdæk lystigt bliver pakket ud og monteret om foråret og sommeren. Det er selvfølgelig dig selv der bedst er klar over, hvorvidt du mangler vinterdæk eller sommerdæk, men en god tommelfingerregel er at skifte fra sommerdæk til vinterdæk, når temperaturen falder under de 7 grader. Når vinteren så er overstået og temperaturen er på vej op, kan man skifte tilbage til sommerdæk.

Der er dog også en helt anden løsning:helårsdæk

Med helårsdæk behøver du ikke at skifte dæk 2 gange om året; du beholder simpelthen bare dækkene på, lige meget hvordan vejret ser ud. Udover at slippe for udskiftninger hele tiden, betaler du også færre penge på den korte bane, da du ikke behøver købe mange par dæk. Omvendt er sommer/vinterdæk bedre på deres respektive områder, og de sparer sig selv ind igen ved kun at blive brugt halvt så meget som helårsdæk.

Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.