Ordrestatus x
Log ud

77345733

SSANGYONG

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Ssangyong dæk - god kvalitet

Vi har gjort det nemt for dig at finde de helt rigtige dæk – det eneste du skal gøre er at benytte vores søgeformular; så viser vi dig alle vores kompatible Ssangyong dæk.

Ssangyong dæk i al slags vejr

Her på siden har vi ikke blot et stort udvalg af dæk fra en masse forskellige fabrikanter; vi har også købt godt ind af de 3 forskellige typer: helårsdæk, vinterdæk og sommerdæk.

Hvis du ikke før har skulle vælge mellem de 3 typer, får du her en kort guide:

Med helårsdæk kan du køre på de samme dæk året rundt. Til trods for at dækkene ikke er lige så effektive som henholdsvis vinter-, og sommerdæk, er de stadig effektive i de forskellige sæsoner.

Fordelen ved helårsdæk er at du ikke behøver skifte dæk 2 gange om året, og at du på den korte bane ikke behøver at investere lige så mange penge, som hvis du skulle købe 2 par dæk.

Vinter-, og sommerdæk er suveræne i deres respektive perioder. Du skal skifte dæk 2 gange om året, men til gengæld får du mere sikkerhed når sneen falder, og når det regner i de varmere måneder.

Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.