Ordrestatus x
Log ud

77345733

Aeolus

Aeolus

Aeolus dæk - fast lav pris

Har du brug for nye dæk på din lastvogn? I så fald er det værd at overveje Aeolus dæk, som er blandt de førende leverandører når det gælder dæk til store køretøjer. Hvis kvalitet, komfort og holdbarhed er vigtigt for dig, er Aeolus dæk lige sagen.

Historien bag Aeolus

Navnet som virksomheden har adopteret stammer oprindeligt fra græsk mytologi. Aeolus var navnet på ikke mindre end 3 mytiske figurer, der til sammen herskede over vinden. Hvem der var den rigtig Aeolus, er noget selv eksperterne er i tvivl om, men i dag er Aeolus kendt for at lave dæk.
I den virkelige verden er Aeolus navnet på en kinesisk dækfabrikant, der siden 1965 har leveret dæk til både private og erhverv. I dag er de blandt top 20 når det gælder masseproduktion af dæk, med mere end 5 millioner solgte dæk om året til alle tænkelige køretøjer. Aeolus har i dag et rigtig solidt ry som
Virksomheden har været aktiv på det europæiske marked siden 2002, især når det gælder dæk til lastvogne og deres vedhæng.
Virksomheden er kendt for at producere dæk til en bred vifte af køretøjer, blandt andet til lastvogne og deres trailers, samt til enorme ladvogne, som benytter tæt på traktor størrelse dæk.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere