ico (+45) 77345733 ico

All Terrain dæk

Dæktype

Dæksøgning

/

Priskategori

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15540 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.All Terrain dæk – holdbarhed og råstyrke

Leder du efter All Terrain dæk til bilen?

Her på siden har vi altid et godt udvalg af dæk, som er specielt designet til off-road kørsel. Tager du ofte bilen med i naturen, i form af grus eller jordveje, er All Terrain dæk den rigtige løsning.

Der er forskel på dæk

Har du brug for dæk til kørsel væk fra motor- og landeveje, vil et almindeligt dæk sjældent være nok.

Du kan selvfølgelig køre på grus, jord og græs med almindelige dæk, men der er en verden til forskel, hvis man sammenligner med All Terrain dæk. Med All Terrain dæk vil din bil have nemmere ved at bevare kontrollen på bløde underlag, hvilket giver dig mere sikkerhed i sving og på ujævnt terræn.

Derudover vil almindelige dæk altid komme til kort når det gælder levetiden, hvis man sammenligner med et godt All Terrain dæk. Traditionelle dæk er simpelthen ikke lavet til off-road kørsel, men derimod til kørsel på asfalterede veje. Vælger du i stedet at investere i 4 styks All Terrain dæk fra vores side, vil du både få mere kontrol over din bil på bløde og ujævne underlag – noget som især er værdifuldt på regnvejrsdage og i vinterperioden, hvor underlaget går fra blødt til glat.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 17.11.2018 06:33