Ordrestatus x
Log ud

77345733

Alliance

Alliance

Alliance dæk - til offroad brug

Har dine erhvervskøretøjer brug for nye dæk?
I så fald kommer du ikke udenom Alliance dæk, som er blandt de bedste på markedet – og i hvert fald de mest efterspurgte.
Alliance er svære at komme udenom når det gælder dæk, da de udover at have et stort udvalg, også har den ekspertise og erfaring der skal til, for at være med i front. Med Alliance dæk er du sikret et par langtidsholdbare dæk, som kan klare alt lige fra tunge læs til dårlige vejrforhold. Dækkene er designet til at håndtere kørsel i regnvejr, tørvejr, snevejr, i sving og på lige strækninger – uden nogle problemer overhovedet.

Mere end 6 årtiers erfaring

Alliance Tire Group er den førende virksomhed inden for terrængående dæk. Når det gælder dæk til traktorer, gravkøer, landbrugsmaskiner og tonstunge ladvogne, kan ingen matche Alliance når det gælder produktion. Udover at fremstille stribevis af dæk, har Alliance også en enorm viden og erfaring inden for branchen. Virksomheden opstod tilbage i 1950 i Israel, og har siden da lagt enorm fokus på at udvikle nye dæk og opfinde nye teknologier, som gør deres produkter mere sikre og holdbare.
Virksomheden ejer i dag to produktionsanlæg i henholdsvis Israel og Indien. Derudover bliver dækkene også produceret i andre fabrikker i Kina og Taiwan.
Til trods for virksomhedens ekspertise inden for dæk til tunge køretøjer, er der også udviklet en god portion dæk til almindelige personbiler.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere