ico (+45) 77345733 ico

Altura Dæk

Altura

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Altura dæk – god kvalitet og lav pris

Mangler du nye dæk til dit køretøj?

I stedet for at tage chancen med billige discount dæk, er det værd at overveje Altura dæk, som bliver produceret af en af asiens største dækproducenter.

Altura dæk holder dig sikkert kørende året rundt, uanset om du smider dem på en bus, en lastbil eller et andet stort køretøj. Virksomheden er den første af sin slags i Indien til at modtage det strenge ISO / TS 16949 : 2002 certifikat, som kun de bedste dækproducenter kan leve op til.

Hvem er Altura?

Til trods for at Altura er en respekteret og meget velkendt virksomhed i Asien, er de stadig nye i Europa. Virksomheden er en underafdeling af dækgiganten CEAT Limited fra Indien, og er i dag kendt for at levere dæk til busser, lastbiler og andre store erhvervskøretøjer.

For at sætte virksomhedens størrelse i et andet perspektiv, er det værd at nævne at Altura i 2011-12 havde en omsætning på 1 milliard dollars. Her et altså tale om en dækleverandør, som har den nødvendige erfaring og ekspertise der skal til, for at hjælpe hundredtusindvis af virksomheder og privatpersoner. Med 5 produktionsanlæg i Indien og Sri Lanka er Altura er sand gigant på dækmarkedet.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 06:41