Ordrestatus x
Log ud

77345733

Apollo

Apollo

Apollo dæk - god kvalitet, lav pris

Overvejer du at skifte dine nuværende dæk ud med nogle nye, enten på grund af slidtage eller frustration over kvaliteten?

Apollo dæk er gode til mange formål. Du kan få dem i flere kategorier og i mange forskellige størrelser. Udover generelle Apollo dæk kan vi også tilbyde dem som vinterdæk,sommerdæk og helårsdæk – du finder det hele her på daekonline.dk. Med Apollo dæk på bilen bør du ikke længere frygte skarpe sving – hvis du er vant til at køre på dårlige dæk – eller regnvejrsdage med tæt trafik. Dækkene er velegnet til al slags vejr og alle situationer,uanset om det er vinter eller sommer.

Hvad er Apollo?

Hvis du ikke før har hørt om Apollo,er det nok fordi de har deres base langt væk fra Danmark.

Apollo er en indisk dækfabrikant fra byen Gurgaon,i nærheden af New Delhi. Virksomheden har i dag 8 topmoderne dækfabrikker spredt ud over Asien, Europa og Afrika. Apollo ejer blandt andet den velkendte hollandske dækproducent Vredestein. Udover at producere dæk til personbiler arbejder Apollo også med dæk til varevogne, lastbiler, busser og cykler. Virksomheden havde i 2013 en omsætning på 2.34 milliarder dollars og ser ud til at have en stigende værdi på det globale marked.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere