ico (+45) 77345733 ico

Armour Dæk

Armour

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Armour dæk – gode lavprisdæk

Skal du bruge et eller flere dæk til din bil?

I stedet for at investere i dæk øverste hylde fra Michelin eller Bridgestone,kan du vælge et billigere alternativ,som stadig vil holde dig sikker bag rattet.

Armour dæk er måske ikke lige så kendte som andre mærker her i Danmark,men det bør ikke afskræmme dig fra at prøve noget nyt – som uden tvivl vil overraske dig.

Vi gør hvad vi kan for at udvidde vores sortiment af Armour dæk, så har vi ikke dæk i din størrelse, er du velkommen til at kontakte os – så finder vi et alternativ til dig i samme prisklasse og kvalitet.

Lidt om Armour

Selvom navnet lyder fransk,er Armour slet ikke fra den region,men derimod fra Xizhou,Kina.

Virksomheden har mere end 50 års erfaring inden for design, udvikling og produktion af dæk til mange forskellige køretøjer. Armour har i dag 6 dækfabrikker rundt omkring i hjemlandet, som årligt producerer tonsvis af dæk til alt lige fra cykler til personbiler.

Armour har opnået stor popularitet i hjemlandet, og har ved hjælp af nogle gode forretningsår,valgt at tilbyde deres dæk i Europa og resten af verden. Armour dæk er en god kombination af pris og kvalitet.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 06:42