Atturo Dæk

Atturo

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16585 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Atturo dæk – dæk i en god kvalitet til gode priser

Skal du bruge et eller flere nye dæk til din SUV, 4x4 eller lignende? Når du leder efter nye dæk til din bil, er der mange faktorer, som du bør have med i dine overvejelser. Hvilke sæsoner skal du bruge dækkene til, hvilke dækmål leder du efter og hvilke egenskaber er vigtigst for dig – manøvredygtighed, holdbarhed, vejgreb eller noget helt andet? Med Atturo dæk, uanset om der er tale om sommerdækvinterdæk eller helårsdæk, er du godt kørende på de danske veje. Med Atturo vil du ikke blot have den nødvendige sikkerhed i al slags vejr; din bil vil være flottere end før, og der går længe, før du skal skifte dæk igen, da disse dæk er meget robuste og slides jævnt, på grund af det smarte dækmønster.

Virksomheden bag de gode dæk

Atturo er en virksomhed, som producerer højkvalitetsdæk til firhjulstrækkere, varevogne, pickups og små lastbiler. Hvad end du overvejer at skifte til den samme type dæk du plejer at bruge, eller ønsker at prøve et større sæt dæk, har vi et stort udvalg af Atturos produkter, som du kan vælge mellem. Med Atturo får du ikke bare dæk, som giver konkurrenterne baghjul, når det kommer til ydelse – de ser også samtidig knaldgodt ud. Atturo har mere end 80 års erfaring i branchen og er altså en af de tunge drenge, hvis man sammenligner med andre dækfabrikanter. Atturo dæk bliver i dag produceret i nymoderne fabrikker i Thailand og Taiwan. Til trods for at Atturo dæk er suveræne både i ydelse og udseende, kan de stadig fås til en rimelig pris her på daekonline.dk. Vi har trukket i en masse strenge for at tilbyde så lave priser som muligt på både dæk og fælge – så alle kan nyde godt af det store udvalg af Atturo dæk.daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 04.06.2020 06:42