Ordrestatus x
Log ud

77345733

Avon

Avon

Avon dæk - mange års erfaring

Leder du efter nye dæk til din bil? I stedet for at tage chancen med discount dæk, som ofte ikke holder mere end et år, kan du vælge at købe Avon dæk, som altid er af god kvalitet.

Med Avon dæk er du sikret et dæk fra en producent, som har godt styr på de nyeste trends og teknologier. Hvad end du leder efter et vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk, har Avon dæk som kan klare alle vejrsituationer.

Mere end 100 års erfaring som dækproducent

Avon har udviklet dæk af høj kvalitet siden 1904. Virksomheden producerer ikke kun dæk til personbiler, men også til trailere, motorcykler og varevogne. Her i butikken sælger vi udelukkende dæk til hverdagsbrug, – det vil sige til erhvervsbiler og private personbiler – men Avon har meget mere at tilbyde, hvis du er til fart og spænding. Dækkene har været med i de helt store racerløb i mange forskellige kategorier, lige fra motorcykler til biler.

Med mere end 100 års erfaring har Avon den nødvendige knowhow og ekspertise der skal til, for at producere dæk i mange forskellige størrelser og typer. Lægger man samtidig Avon’s strenge test krav oveni, er resultatet altid det samme – dæk af rigtig høj kvalitet.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere