ico (+45) 77345733 ico

BF Goodrich Dæk

BFGoodrich

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 16030 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
BF Goodrich dæk – til kraftfulde biler

Skal du bruge nye dæk til bilen? BF Goodrich dæk henvender sig primært til bilister som elsker fart, men de kan selvfølgelig benyttes af alle. Mærket er også kendt under navnet BFGoodrich, så hvis vi indimellem staver det på to forskellige måder, er det for at nå så mange danskere som muligt, der er på jagt efter BFGoodrich dæk. Hvis du allerede har et bestemt dæk i tankerne, kan du overveje om ikke du skulle købe mere end et enkelt, også selv hvis du kun står og mangler ét dæk. Grunden til at vi anbefaler dette, er at vi har tilbud på fri levering af alle dæk, så længe du køber minimum 2 af gangen. Dette gælder uanset om du har et bestemt BFGoodrich dæk i tankerne, eller hvis du har lyst til at prøve dæk fra en anden producent.

High performance dæk til den fartglade bilist

Når tiden er inde til at vælge nye dæk, er der flere måde at gribe det an på. Hvis du i forvejen kører på dæk, som du er rigtig tilfreds med, er der ingen grund til at skifte mærke. Er du derimod på jagt efter noget nyt og friskt – enten i form af billigere dæk, eller dæk af højere kvalitet – er det godt at nettet er fyldt med bildæk fra nær og fjern. Her på siden kan du blandt andet finde BF Goodrich dæk, som er velegnede til biler med mange hestekræfter under motorhjelmen. Med BF Goodrich dæk er du godt beskyttet i al slags vejr – så længe du altså bruger sommerdæk om sommeren, vinterdæk om vinteren, eller helårsdæk året rundt. BF Goodrich har lagt ekstra fokus på vejgreb og kontrol over bilen ved høje hastigheder, så du med ro i sindet kan give den gas på motorvejen, hvis du enten har travlt eller elsker at køre stærkt - et godt køb for de fleste bilister.

BF Goodrich dæk fås i mange varianter – her på daekonline.dk siden finder du alle 3 dæktyper: vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk. Står du og mangler fælge til dine 4x4 all terrain eller mud dæk, har vi en masse spændende nyheder der helt sikkert matcher dine ønsker. Vi har også gode priser på Michelin dæk, hvis BF Goodrich alligevel ikke er et mærke du ønsker at købe.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 17.07.2019 06:43