ico (+45) 77345733 ico

BKT Dæk

BKT

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
BKT dæk – mange valgmuligheder

Skal du bruge nye dæk til dit køretøj?
I stedet for at vælge et mærke fra vesten – hvor man ofte betaler mere på grund af navnet – er det værd at overveje et asiatisk mærke som BKT, som har mange års erfaring med private- og erhvervskøretøjer.

Kvalitet fra Indien

Når man tænker på Indien, er det som regel ikke høj kvalitet der dukker op som den første tanke. Indien er i vesten kendt for at lave fantastisk mad og have en rig og spændende kultur, som man kan bruge måneder på at udforske.

Landet kan dog tilbyde meget mere end et godt måltid mad og en spændende historie – som netop er tilfældet med BKT dæk. Virksomheden er en af verdens førende ”OFF-HIGHWAY dæk”, der som navnet afslører er dæk til brug væk fra store hoved- og motorveje. I regionen finder man ofte BKT dæk på traktorer og andre store landbrugsmaskiner, som skal kunne klare det hårde indiske terræn, og med et marked i Indien på mange hundrede millioner bilister, har BKT haft kunder nok til at forbedre deres dæk gennem årene.

Man skal dog ikke blive snydt for BKT dæk som almindelig billist – virksomheden producerer nemlig også dæk til personbiler, i mange forskellige størrelser og variationer.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 06:43