Ordrestatus x
Log ud

77345733

Barum

Barum

Barum dæk - en god balance mellem pris og kvalitet

Skal din bil have nye dæk at køre på?

I stedet for at købe samme mærke igen, er det værd at overveje dæk fra Barum. Barum dæk er der nok at vælge mellem. Virksomheden har produceret alt lige fra sommerdæk til vinterdæk og helårsdæk. Dækkene kommer i forskellige prisklasser – alt efter hvor ny teknologien er, og hvor høj kvalitet der er tale om. Med Barum dæk kommer du altså sikkert gennem alle 12 måneder.

Hvis du skal bruge et solidt vinterdæk, er Polaris 3 lige sagen

Polaris 3 er navnet på et rigtig godt Barum dæk.

Dækket er designet med en lav rullemodstand, hvilket resulterer i et lavere brændstofsforbrug, hvis du sammenligner med dæk i samme prisklasse. På grund af dette kan du på sigt spare de penge ind, som du har investeret i Polaris 3, hvis du ofte befinder dig bag rattet.

Derudover er dækket udstyret med en kort bremselængde, samt en unik slidbane, som overfører mere kraft for motoren over til dækkene til at bekæmpe sneklædte skråninger. Dette gør at dækkene kan klare bakker, der for andre dæk ville være en stor mundfuld.

Ud over vinterdæk producerer Barum som sagt også dæk til de andre sæsoner, samt et dæk til kørsel året rundt.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere