ico (+45) 77345733 ico

Belshina Dæk

Belshina

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Belshina dæk – stort udvalg, lave priser

Har din bil brug for nye vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk? I så fald er det værd at overveje dæk fra Belshina, som er en dækproducent fra Hviderusland.

Dæk til mange forskellige køretøjer

Her på siden kan vi blandt andet tilbyde Belshina dæk til privatpersoner som ønsker nye sommer, vinter eller helårsdæk til deres personbil, men virksomheden tilbyder også dæk til en bred vifte af andre køretøjer.

Du kan for eksempel købe Belshina dæk til din eller din virksomheds lastbil, hvis der et noget du dagligt arbejder med eller i, i stedet for en personbil. Belshina har også udviklet dæk til tungere køretøjer såsom traktorer, busser, gravkøer og andre store industrimaskiner, hvor dækkene skal kunne håndtere mange tons og kørsel på grus- og jordveje.

Uanset hvad du skal bruge dem til, har Belshina dæk noget til fælles: de er alle af god kvalitet. Her hos daekonline.dk kan du finde et stort udvalg af Belshina dæk til alle årstider. Vi har både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til nogle af markedets bedste priser. Ud over de lave priser tilbyder vi altid hurtig levering og vi kan endda hjælpe dig med at finde en lokal mekaniker, som kan montere de nye dæk på din bil.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 06:44