ico (+45) 77345733 ico

Bridgestone Personbils helårsdæk

Bridgestone

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Bridgestone profiler:Bridgestone helårsdæk er lig med japansk kvalitet

Bridgestone blev grundlagt helt tilbage i 1931, og der er tale om en japansk dækproducent med mere end 140.000 medarbejdere, der arbejder på 178 forskellige fabrikker fordelt ud over 25 lande. Der er således ingen tvivl om, at Bridgestone hører til blandt de førende dækproducenter på markedet, og de fremstiller og producerer dæk til alt lige fra traktorer og offroad køretøjer til konstruktionsmaskiner og fly. Ydermere skal det nævnes, at Bridgestone er leverandører af originalt udstyr til de helt store mærker såsom Ford, Mercedes, Porsche og BMW, hvorfor du er garanteret et produkt af yderst høj kvalitet, når du køber dæk fra Bridgestone. Herudover er det særligt det unikke vejgreb, der konstant gør sig bemærket blandt forbrugerne hos Bridgestones imponerende dæk sortiment. Du kan her på siden skabe dig et samlet overblik over vores store udvalg af Bridgestone helårsdæk til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder mange forskellige størrelser og modeller, så du nemt vil kunne finde det, du søger.

Helårsdæk, der giver ultimativ beskyttelse uanset underlag

Bridgestone helårsdæk formår konstant at levere imponerende resultater i de forskellige tests, og det er særligt Dueler A/T 001-modellen, der klarer sig godt. Der er her tale om en dæktype, der præsterer hele året rundt, så du som fører af bilen er garanteret ultimativ beskyttelse, uanset hvilken type underlag der er tale om. Dækket er udviklet til både at kunne præstere på offroad og almindelige veje, hvorfor det er det ideelle valg for dig, der søger et dæk, der vil kunne yde maksimalt på al slags terræn både om sommeren og om vinteren. Det skyldes især det specialdesignet mønster, der resulterer i solide præstationer, og herudover er dækket udstyret med forbedrede slidbaneriller, der giver en bedre vandafledning sammenlignet med andre dæk. Der er således ingen tvivl om, at Bridgestone Dueler A/T 001 er det oplagte valg for den eventyrlystne billist, der ønsker solide præstationer hele året rundt uanset vejr.

Køb helårsdæk online her på siden

Du finder dine nye Bridgestone helårsdæk her hos daekonline.dk, hvor vi altid er i stand til at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kvalitetsdæk, så du frit kan vælge imellem flere modeller og størrelser. Herudover er du hos os garanteret dæk til konkurrencedygtige priser, hvorfor du får mulighed for at spare penge, og endelig slipper du for at skulle tænke på, hvordan du skal få bragt de tunge dæk hjem, da vi naturligvis sørger for leveringen.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 06:43