Bridgestone Personbils sommerdæk

Bridgestone

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15175 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Sikker på vejen med Bridgestone sommerdæk

Det japanske firma er en af verdens vigtigste dækproducenter, og har leveret til toppen af Formel 1 holdene i mange år. Store udfordringer og løbende forbedringer finder dog også sted i dagligdagstrafikken som vi kender den. Ved udviklingen af nye sommerdæk, lægger Bridgestone særlig vægt på sikkerheden. Derfor kombinerer Bridgestone sommerdæk sikkerhed i vådt føre med nogle af de mest ambitiøse sikkerhedsmæssige krav til egne produkter. Derudover garanterer sommerdæk fra Bridgestone et højt niveau af sjov og komfort under kørslen, på både tør og våd vej. Bridgestone sommerdæk er typisk et premium afbalanceret dæk og er altid overbevisende når det kommer til håndtering, trækkraft og beskyttelse mod aquaplaning, og så passer de perfekt på din bil med de fleste fælge.

Bridgestone sommerdæk overbeviser, når de udsættes for tests

Bridgestone sommerdæk har igen vundet mange priser og topplaceringer i dette års tests af førende bilmagasiner. I 2012 udstedte det tyske magasin "Autozeitung" Bridgestone Turanza T001 etiketten "stærkt anbefalet." Perfekt balancering af sikkerhed, holdbarhed og kørekomfort, gør dette dæk til en af Bridgestones mest populære produkter når det gælder touring segmentet. Bridgestone sommerdæk har også modtaget topkarakterer fra tyske, schweiziske og østrigske bilforeninger og klubber. Noget som adskiller Bridgestone sommerdæk fra mange andre dæk i Danmark er deres komfortniveau. Sikkerheden skal først og fremmest være på plads, og det må man sige at den er når det kommer til Bridgestone, men et dæk kan også have andre egenskaber, der gør det en tand bedre end konkurrenterne. Takket være sit design har et smart sommerdæk som Bridgestone Turanza T001 et overraskende lavt støjniveau, hvilket kan vise sig at være alle pengene værd på længere køreture.

Bridgestone: Altid topmoderne teknologi

Bridgestone sommerdæk undergår stadig en rivende udvikling og er altid up-to-date med de nyeste teknologier. Et godt eksempel er Bridgestones udvikling og forbedring af dækteknologien COOLING FIN, som gør at dækket forbliver kørende og fuldt ud fungerende, selv når dæktrykket falder markant. Dette gør at der stadig kan køres en god håndfuld kilometer uden problemer, selv ved pludselige punkteringer.

Producenterne er afhængige af Bridgestone

Med fremragende kvalitet og ydeevne har Bridgestone sommerdæk den førende rolle blandt leverandørerne. Kendte producenter såsom BMW, Citroën og Mercedes-Benz stoler fuldt ud på Bridgestone sommerdæk, når det gælder originaludstyr på deres biler. Selvfølgelig tilbyder Bridgestone alle typer dæk til personbiler, lastbiler, motorcykler, 4x4, SUV'er samt til motorsport. Er du på vej ind i vinterperioden, kan vi også tilbyde en god pris på helårsdæk og vinterdæk fra Bridgestone, Continental, Goodyear, Potenza, Michelin og mange andre producenter, samt tilhørende alufælge eller traditionelle fælge.

Til Bridgestone profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.04.2018 06:45