Bridgestone Personbils vinterdæk

Bridgestone

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

MærkeBridgestone dæk til sommer og vinter

Når himlen bliver grå i efteråret og vinteren, er det vigtigt for bilister at investere i gode vinterdæk, hvis de ønsker at foblive sikre. Vi anbefaler at tjekke Bridgestone vinterdæk, som siden 1931 har fokuseret på den højeste kvalitet af vinterdæk. Virksomheden står for innovative løsninger, der holder dig og dine medpassagerer sikre på selv de glatteste veje. Det ekstra niveau af sikkerhed er næsten sin vægt værd i guld, og hører du til kategorien af bilister, som altid efterspørger de mest sikre dæk, kan du ikke gå galt i byen med et par solide Bridgestone vinterdæk, som præsterer på tværs af alle modellerne. Udover vinterdæk har vi også et rigt udvalg af interessante sommerdæk og helårsdæk, fra både Bridgestone og andre store producenter.

Bridgestone – et rigtigt godt vejgreb under alle vejrforhold

Bridgestone vinterdæk er udviklet til at klare sig selv under Skandinaviens hårde vintre. Det er netop derfor, de vil sikre dig kontrol over din bil, når pålidelig ydeevne er altafgørende. De mange forskellige modeller er blevet testet godt og grundigt i vintervejret. Hvordan har de så klaret sig? Bridgestone tester konstant deres mange vinterdæk, og gør alt hvad de kan for at forbedre dem. Deres vigtigste fokus er pålidelig håndtering og kontrol over bilen - altid! Bridgestone har bevist igen og igen, at state-of-the-art-teknologi og passagerernes sikkerhed, er kernen i udviklingen af deres produkter. Virksomheden viser sig gang på gang som bannerfører - som ses i hver ny generation af dæk. Den japanske fabrikants vinterdæk er pålidelige under selv de værste vejrforhold. Hvorvidt vejene er våde eller snedækket - holder Bridgestone vinterdæk dig på sporet!

Innovativ teknologi for ekstra sikkerhed

Bridgestone vinterdæk er udstyret med en yderst funktionel sipe teknologi. Selv i det mest barske vejr, holder det forbedrede greb og kontaktflade dig sikker. Bilister får gavn af den pålidelige håndtering, og et forhøjet niveau af stabilitet, takket være stivheden af dækblokken. For at sikre fremragende ydeevne og din sikkerhed på trods af våde grunde og høj fugtighed niveauer, er de nyeste Bridgestone dæk designet med et højere silica indhold end gennemsnittet. Derudover ryger en masse ekspertise og den nyeste teknologi ind i alle Bridgestone, dæk for at sænke støjniveauet. Mange bil, motor og sport magasiner, samt den tyske Car Club ADAC, tester regelmæssigt dæk fra alverdens producenter. Resultatet på tværs af de mange Bridgestone vinterdæk er alle fremragende. Ofte vinder det japanske selskab topplaceringer på kategorier som bremseevne, støjniveau og generel ydeevne. Placeringerne bekræfter også omdømmet af Bridgestone vinterdæk, som en pålidelig all-rounder. Alle dæk overbeviser med gode resultater blandt alle udfordringer - også når sne og is dukker op på vejene. Bridgestone vinterdæk vinder i test og ranglister, og fås til yderst konkurrencedygtige priser.

Et Bridgestone dæk er både økonomisk overkommeligt og overbeviser eksperter med sin stærke præstation, samt fremragende pålidelighed. Hvorvidt vejene er våde eller iskolde, giver Bridgestone vinterdæk dit køretøj et optimalt vejgreb, ekstra lang levetid, sikre rejser og 100 procent ydeevne - under alle omstændigheder. Køb dine Bridgestone dæk i dag på daek-online.dk, hvor du altid kan nyde godt af besparelser og spændende kampagner.

Til Bridgestone profiler:

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 231 DKK
,
F.eks. 165/70R13T fra 231 DKK
eller 205/55R16W fra 297 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 247 DKK
,
F.eks. 145/70R13T fra 247 DKK
eller 195/65R15T fra 330 DKK
Køb dæk på internettet uden risiko:
  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returret
Stort udvalg og høj kvalitet:
  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 16.08.2017 06:44