Ordrestatus x
Log ud

77345733

Camac

Camac

Camac dæk - et fedt retro look

Leder du efter dæk til bilen som både er af god kvalitet og har et forbrugervenligt prisskilt?

I så fald er disse Camac dæk et godt valg, da de netop ikke ligger i de helt høje prisklasser, uden at der er tale om discountdæk.
Dækkene er især velegnede til nostalgiske bilejere, som med det samme vil genkende de historiske dæk fra 50erne, 60erne og 70erne. Dengang var dækkene enormt populære og de kan endda fås i samme design som dengang dæk havde deres egen cool personlighed.

Producenten har valgt at designe de mange Camac dæk i flere forskellige størrelser, så du kan montere dem på din bil, uanset om du kører i en Mini, en Beetle, eller en større klassisk Mercedes.

Et dæk med europæisk oprindelse

Da der er tale om en europæisk dækproducent, er der rigtig mange krav som skal overholdes. Det europæiske marked har nemlig nogle af de strengeste krav når det gælder dækkvalitet, sikkerhed og andre vigtige parametre. Det er din garanti for, at dækkene har bestået de mange eksamener og altså er mere end gode nok til kørsel på de danske veje.

De mange forskellige Camac dæk bliver i dag solgt via Vintage Tyres, som har distributionscentre og kontakter rundt omkring i hele verden.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere