Ordrestatus x
Log ud

77345733

Carlisle

Carlisle

Carlisle dæk - til store og små biler

Er tiden inde til at købe nye dæk til bilen, enten på grund af slidtage eller et ønske om bedre kvalitet? Hvad end du skal bruge helårsdæk, sommerdæk eller vinterdæk til privat- eller firmabilen, har vi dem lige her, til nogle af landets bedste priser.

Ved at benytte søgeformularen her på siden, kan du se vores udvalg af store og små Carlisle dæk.

Carlisle dæk til lidt af hvert

Hos Carlisle har man sat sig for ikke at fokusere på et enkelt område når det gælder dæk.

I stedet producerer virksomhed hvert år tonsvis af dæk til en bred vifte af køretøjer. Dæk til almindelige personbiler er ikke nogen overraskelse, men Carlisle laver blandt andet også dæk til trailers, golfvogne, græsslåsmaskiner, sneryddere, industrielmaskiner, 4x4ere, gaffeltrucks og mange andre køretøjer og maskineri.

Man kan altså sige at Carlisle har en enorm ekspertise når det gælder diversitet og fleksibilitet.

Her på siden har vi Carlisle dæk til mere almindelige køretøjer. Som det er tilfældet med stort set alle andre mærker, har vi Carlisle dæk i form af sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, i mange forskellige størrelser og variationer. Fælles for dem alle er, af Carlisle er mere end rimelige når det gælder pris.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere