ico (+45) 77345733 ico

Continental Personbils helårsdæk

Continental

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Continental profiler:Continental helårsdæk er skabt ud fra den nyeste teknologi

Continental er en dækproducent, der blev grundlagt i Hannover tilbage i 1871. I dag beskæftiger firmaet mere end 220.000 medarbejdere, hvorfor de er en af de førende leverandører inden for bilbranchen. De spiller således en stor rolle, når det kommer til udvikling af dæk, og det er særligt deres faglige ekspertise inden for teknologi, der har lagt fundamentet for deres succes. Continental er særligt kendte for deres innovative løsninger og idéer, der har været med til at gøre billister mere sikre på vejene, og herudover har de gjort kørslen mere komfortabel og bæredygtig. Vi har således at gøre med en producent, der konstant er med til at redefinere de udfordringer, teknologien står over for i fremtiden, hvorfor der er tale om en yderst vigtig spiller inden for dæk- og bilbranchen. Du vil her på siden kunne se vores store udvalg af Continental helårsdæk til faste lave priser, hvorfor du har rig mulighed for at spare penge. Vi tilbyder kvalitetsdæk i mange forskellige størrelser, så du nemt vil kunne finde lige netop de dæk, der passer til din bil.

Overbevisende helårsdæk med imponerende vejgreb

Når det kommer til Continental helårsdæk, tilbyder vi blandt andet Continental AllSeasonContact helårsdæk, der klarer sig utroligt godt i diverse tests. Der er her tale om et produkt i yderst høj kvalitet, som er i stand til at levere gode resultater hele året rundt. Du opnår som billist således fuld kontrol og balance, hvad end der er tale om vådt eller tørt underlag, og det er med til at øge sikkerheden markant. Det særlige ved denne dæktype er desuden, at de indeholder en høj andel af Silica og harpiks, hvilket resulterer i, at dækket er utroligt fleksibelt i alle slags situationer, og du opnår som fører af bilen på den måde et bedre vejgreb. Endelig skal det nævnes, at dækket giver en markant reducering i forhold til brændstofforbruget, hvilket skyldes den lave rullemodstand.

Find kvalitetsdæk til lave priser online

Er du på udkig efter et par nye Continental helårsdæk til din bil, er vi her hos daekonline.dk de helt rette at gå til. Når du køber dine nye dæk hos os, får du først og fremmest et bredt udvalg af kvalitetsdæk i forskellige modeller og størrelser at vælge imellem. Herudover tilbyder vi udelukkende konkurrencedygtige priser på alle vores dæk, og endelig sørger vi selvfølgelig for at levere dine nye dæk hjem til dig, så du undgår at skulle bøvle med det selv.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 06:45