Continental Personbils helårsdæk

Continental

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15245 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Continental helårsdæk – blandt de bedste på markedet

Har dine nuværende dæk brug for en permanent ferie?

I så fald kan du her hos os finde nogle spritnye Continental helårsdæk, som kan fungere som en god allieret i flere år fremover.

Derfor bør du investere i et eller flere Continental helårsdæk

Det er ingen hemmelighed at Continental er blandt eliten når det gælder kvalitetsdæk.

Til trods for at firmaet har mange underleverandører og afdelinger, der hver for sig appellerer til forskellige typer blister, har Continental i sig selv altid været fokuseret på at levere kvalitetsdæk. Med Continental helårsdæk er du garanteret dæk fra øverste hylde, som har været gennem nogle af branchens strengeste tests, for at få lov til at blive kaldt Continental. Alle Continental dæk bliver testet i begge ender, under mange forskellige trafik- og vejrforhold, samt på en bred vifte af forskellige biler. På den måde er det kun de mest velegnede Continental dæk, som finder vej til vores butik.

Med Continental dæk på din bil kan du klare alt lige fra sne og is, til regn og vind. Dækkene klarer uden problemer sving af både den hårde og bløde variant, og vil også imponere dig med en rigtig kort bremselængde, som er guld værd, hvis bilen foran dig pludselig laver en hård opbremsning.

Til Continental profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.05.2018 06:45