ico (+45) 77345733 ico

Continental Personbils vinterdæk

Continental

Dæktype

Dæksøgning

Priskategori

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15370 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Vær godt forberedt med Continental vinterdæk

Den iskolde sæson er over os: Tiden er inde for bilister til at forberede deres biler til ekstreme temperaturer og situationer! Dårligt udsyn, våde veje, minusgrader, sne og islag er de sædvanlige skurke i vinteren. Det er derfor vigtigt at kigge efter pålidelig kvalitet, når du skifter fra sommer- til vinterdæk: Vi anbefaler Continental vinterdæk – for eksempel ContiWinterContact-serien! Til trods for at Continental producerer mange kvalitetsdæk, er ContiWinterContact en af deres mere populære serier. Her på daekonline.dk har vi altid gode tilbud på Continental vinterdæk, inklusiv ovenstående, så er du interesseret i et pålideligt og afbalanceret vinterdæk, er du velkommen til at købe dem her på siden, med eller uden tilhørende fælge til din bil.

Bevar sikkerheden takket være Continental vinterdækkets specielle mønster

Forbedret vejgreb på isglatte og våde veje er en af Continental vinterdækkets’ kvalitetstegn. Den særlige ordning for blokke og lameller fører til et fænomenalt greb, der er ekstra effektivt på sne og is! Sikkerhed på vinterkolde og glatte veje er også forbedret med vinterdæk fra Continental, takket være det stærke dækmønster: Fugt har ingen chance for at sætte sig fast på dine Continental vinterdæk – hvilket reducerer risikoen for akvaplaning. Selv under barske vejrforhold er fordelene indlysende: Drastisk forbedret kilometertal, ansvarlig håndtering af dit køretøj, selv ved høj hastighed og en kortere bremselængde!

Continental vinterdæk: Jævn trykfordeling og mindre slidtage

Continental vinterdæk er udviklet af eksperter der har designet mange forskellige dæk med lang levetid, takket være mindre slidtage: Fælles for de mange Continental vinterdæk er at de alle har en jævn fordeling når det gælder slidtage, forstået på den måde at en stor overflade af dækket bliver slidt i samme omfang, sammenlignet med dårlige dæk der oplever punktslidtage, der i sidste ende reducerer levetiden på dækket. Den store kontaktflade giver dig også et mere solidt vejgreb på vejen og kortere bremselængder, da mere af dækket er i berøring med den vej du kører på.

Continental er under konstant udvikling

Udviklingen af dæk og især Continental vinterdæk i ContiWinterContact serien er en løbende proces. Ser man tilbage på mange års erfaring og konsekvent forskning og udvikling, kan Continental stort set garantere maksimal komfort og sikkerhed når det gælder deres vinterdæk - uanset hvor intens den kolde årstid bliver! Virksomheden arbejder løbende på at forbedre de eksisterende materialesammensætninger for Continental vinterdæk, med ét mål for øje: At tilbyde dig de allerbedste produkter til sikre køreture, selv under barske forhold, for eksempel i form af Continental ContiWinterContact TS 850!

Simpelthen de bedste: Continental vinterdæk får topkarakterer i diverse tests

Globalt anerkendt bilmagasiner tester jævnligt kvaliteten af top vinterdæk. Vinterdæk fra Continental fortsætter med at overbevise kritikerne: Fantastiske testresultater og anmeldelser år efter år taler vist for sig selv!

Hele spektret af kvalitetsdæk fra Continental

Continental ContiWinterContact er ikke den eneste model af yderst pålidelige kvalitetsdæk fra Continental. Vinterdæk har andre udfordringer end sommerdæk. Kigger du efter sommerdæk, anbefaler vi at du kigger nærmere på:

• ContiEcoContact

• ContiSportContact

• ContiPremiumContact

Når du leder efter den højeste kvalitet til at opfylde selv de højeste krav, bør du vælge dæk fra Continental. Bildæk fra en af verdens førende i branchen er hvad vi anbefaler, når kun det bedste er godt nok i forhold til sikkerhed og komfort - især om vinteren! Overvejer du at investere i helårsdæk i stedet, muligvis nogle du har læst om i FDM eller et bestemt Continental eller Michelin helårsdæk, kan du altid finde en god pris her på daekonline.dk, samt matchende fælge.

Til Continental profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 17.08.2018 06:45