Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Ordrestatus x
Log ud

Continental PremiumContact 6

 
Det nye PremiumContact™ 6.
Maksimal bremsning på våde veje,
og en forbedret kilometerydelse
beror på de sikkerhedsmæssige
Silica forbindelser i gummiblandingen.
Øget kørselskomfort opnås gennem
det komfortoptimerede fodaftryk.
Sporty kørsel takket være det
optimerede mønsterdesign.
En ægte premium oplevelse.
Pionerer indenfor dækudvikling.
 
Maksimal bremsning på våde veje, og en forbedret kilometerydelse beror på de sikkerhedsmæssige Silica forbindelser i gummiblandingen.
Kompositionen af Crystal Silica i gummiblandingen muliggør en overlegen bremseevne på våde veje. Mens egenskaberne for sikkerhed bevares på et maksimalt niveau, er kilometerydelsen forbedret betydeligt - en tidligere konflikt i dækudvikling der nu er løst.
 
Større kørekomfort takket være komfortoptimeret kontaktflade.
Den levetidsoptimerede polymer-blanding har æren for den imponerende forøgelse af dækkets levetid på med 15 %. I den forbindelse forøger de nye polymerer både kontaktfladen og profilens holdbarhed under daglig belastning for alle biltyper. Derudover sørger den ensartede profilstabilitet for forøget kørekomfort og sænket kørestøj.
 
Sporty kørsel takket være det optimerede mønsterdesign.
Det avancerede design af mønsterblokkene sikrer maksimal kontrol og stabilitet i sving. Den komplekse struktur af skulderblokkene muliggør den ultimative kraftoverførsel på tværs. Den asymmetriske geometri i rilledesignet sikrer en større stivhed i mønstret samt en mindre deformation af blokkene, og giver dermed et bedre vejgreb ved påvirkning af sideværs kræfter.
Dækbredde i mm Profil Fælgstørrelse i tommer Hastighedsindeks
195-275 Serie 40-65 16-21 V-Y