Ordrestatus x
Log ud

77345733

Cooper

Cooper

Cooper dæk - ekspertise og omhu

Har du brug for nye dæk til privat- eller firmabilen?

Her på siden finder du vores udvalg af Cooper dæk, som du kan læse mere om nedenfor.

The Cooper Way

Alle virksomheder har en filosofi de følger, eller i hvert fald et regelsæt, som de gør deres ypperste for at holde.

Hos Cooper har man "The Cooper Way", som er en masse delmål virksomheder stræber efter, der tilsammen udgør hvad Cooper står for. Cooper går blandt op i at medarbejderne hjælper hinanden. Har dækdesigneren brug for hjælp af en ingeniør, er det bedre for ingeniøren at sætte hans nuværende opgave på pause, for at give en hjælpende hånd. På den måde hjælper virksomhedens medarbejdere hinanden, så arbejdet bliver færdigt i god tid.

Derudover gælder det for medarbejderne om at være resultatorienterede - ved altid at have et mål i sigte, glemmer Coopers medarbejdere aldrig, hvad det hele handler om. Kombinerer man ovenstående med Coopers mål om at levere kundesupport i verdensklasse, er det svært at se hvordan de ikke skal have fortsat succes.

Cooper dæk er der nok af. Her hos daekonline.dk finder du alt lige fra sommerdæk og vinterdæk, til helårsdæk, som er køreklar året rundt. Du kan få Cooper dæk til faste lave priser - året rundt.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere