ico (+45) 77345733 ico

Debica Dæk

Debica

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 16032 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Debica dæk – gode dæk til gode priser

Står du og mangler nye dæk på bilen, da de nuværende har set bedre dage? I så fald er det værd at overveje Debica dæk, som gennem mange år har hjulpet europæere med at komme sikkert fra A til B. Debica dæk fås både som sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, samt i mange forskellige størrelser og variationer – der er groft sagt et Debica dæk til alle lejligheder.

Lidt info om Debica

Hvis du ikke før har hørt om Debica, får du her en lille opsummering. Tire Company Dębica S.A. er i dag den førende leverandør af dæk på det polske marked, både når det gælder dæk til private og erhverv. Koncernen er derudover også nummer et på markedet i salg af all-steel lastbilsdæk, offroad dæk og dæk til andet tungt maskineri. Debica er kendt for at producere bundsolide dæk, samt investere en god portion penge i udvikling af nye teknologier og dæk. Mere end 80% af virksomheden er i dag ejet af dækgiganten Goodyear, som holder et vågent øje med Debicas udvikling, og sørger for at alt kører som det skal. Med Goodyears ekspertise og knowhow i ryggen, har Debica gode fremtidsmuligheder som en storleverandør på det europæiske marked.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.07.2019 06:48