ico (+45) 77345733 ico

Dneproshina Dæk

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Dneproshina dæk – gode dæk til gode priser

Har dine dæk set bedre dage? Med Dneproshina dæk er du godt kørende i forskellige typer terræn. Dækkene tager dig sikkert gennem regn og slud, uanset størrelsen af dit køretøj samt dets egenskaber.

Dneproshina dæk – dækket med det finurlige navn

Det er ikke overraskende at Dneproshina kommer fra landet med de lange ord og navne: Grækenland. Græske Dneproshina er i den billige ende når det gælder dæk, og dermed et udmærket dæk, hvis du er på jagt efter noget som ikke gør ondt på pengepungen. Du får givetvis ikke samme kvalitet, som hvis du investerede i et dyrere brand af højere kvalitet, men føler du dig sikker på alle slags dæk, eller skal dækkene ikke testes til det yderste, er Dneproshina og lignende dæk mere end rigeligt, til at klare mange forskellige opgaver. Dneproshina har valgt at fokusere på tungt maskineri. Du vil derfor ikke finde højhastighedsdæk og andre specielle dæk til personbiler. Leder du efter disse typer dæk, vil vi anbefale en af de hundredevis af andre dækmærker vi sælger her på siden. Vi har brugt mange år på at opbygge gode forhold med vores leverandører, så du altid kan forvente billige dæk, uanset hvad du står og mangler.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 18.06.2019 06:48