Ordrestatus x
Log ud

77345733

Double Coin

Double Coin

Double Coin dæk - gode dæk til gode priser

Er dækkene på dit erhvervskøretøj ved at blive usikre at køre på? I stedet for at tage chancen på slidte dæk – som kan resultere i grimme ulykker – er det bedre at skifte i god tid, så du eller dine medarbejdere altid kan føle sig sikkre bag rattet. Blandt de mange Double Coin dæk finder du blandt andet dæk til lastbiler, store offroad køretøjer og landbrugsmaskiner såsom traktorer.

Double Coin dæk – til store køretøjer

Double Coins succes har længe afhængt af at levere det bedste produkt til den helt rigtige pris. Med Double Coin betaler man ikke får meget eller for lidt for kvaliteten – prisen er derimod mere end rimelig, når man tænker på produktet. For Double Coin handler det om at lede forbrugerens tanker væk fra den desværre velkendte ”betal-mere-på-grund-af-navnet” tankegang, hvor man betaler mere oven i hatten, på grund af virksomhedens navn. Double Coin mener at man skal betale for produktets kvalitet, og se helt bort fra producenten. Med dette for øje har Double Coin længere produceret dæk til industrikøretøjer og lignende, som har hårdt brug for solide dæk, som kan klare lidt af hvert. Deres ekspertise har gennem årene resulteret i mange spændende og gode dæk, som bliver taget i brug verden rundt.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere