Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus x
Log ud

(+45) 77345733(+45) 77345733

Dunlop

Dunlop

Dunlop dæk

I over et hundrede år Dunlop har været mellem de førende dækproducenter i verden. Dunlop ingeniører var de første til at erkende risikoen af akvaplaning og udviklet specielle dæk. Derudover Dunlop var den første virksomhed til at tage racing standarder for regelmæssige road dæk. I dag er dette mærke en global aktør inden for forskning og udvikling, produktion og salg af høj kvalitet dæk.

Altid en match: Dunlop dæk

Uanset hvad dit køretøj er - små, mid-range eller en luksus bil, sportsvogn eller SUV: Der er en kompatibel Dunlop dæk til hver tur. Bl.a. kendetegnet ved Dunlop-dæk er deres specifikke RunOnFlat Technology. Også efter en punktering kan du stadig rejse op til 70 km ved moderat hastighed.

Dunlop: innovative teknologier

Der er Dunlop dæk til hver vejoverfladen og kørsel style: En række teknologier er sat til at arbejde! For eksempel en symmetrisk rillemønstret forbedrer greb på både tør og våd vej. En ny udvikling er Dunlop-dæk 'fladere slidbaneprofil fører til overfladen kontakt, der er steget med 4-8%. Chauffører drage især fra forbedret sving stabilitet og øget styrepræcision . På grund af den ekstra overflade kontakt din bil har den fordel, at mere stabilitet og yderligere feedback fra vejene - som muliggør hurtigere reaktion på ændringer.