Ordrestatus x
Log ud

77345733

Dunlop

Dunlop

Dunlop dæk

I over et hundrede år Dunlop har været mellem de førende dækproducenter i verden. Dunlop ingeniører var de første til at erkende risikoen af akvaplaning og udviklet specielle dæk. Derudover Dunlop var den første virksomhed til at tage racing standarder for regelmæssige road dæk. I dag er dette mærke en global aktør inden for forskning og udvikling, produktion og salg af høj kvalitet dæk.

Altid en match: Dunlop dæk

Uanset hvad dit køretøj er - små, mid-range eller en luksus bil, sportsvogn eller SUV: Der er en kompatibel Dunlop dæk til hver tur. Bl.a. kendetegnet ved Dunlop-dæk er deres specifikke RunOnFlat Technology. Også efter en punktering kan du stadig rejse op til 70 km ved moderat hastighed.

Dunlop: innovative teknologier

Der er Dunlop dæk til hver vejoverfladen og kørsel style: En række teknologier er sat til at arbejde! For eksempel en symmetrisk rillemønstret forbedrer greb på både tør og våd vej. En ny udvikling er Dunlop-dæk 'fladere slidbaneprofil fører til overfladen kontakt, der er steget med 4-8%. Chauffører drage især fra forbedret sving stabilitet og øget styrepræcision . På grund af den ekstra overflade kontakt din bil har den fordel, at mere stabilitet og yderligere feedback fra vejene - som muliggør hurtigere reaktion på ændringer.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere