Dunlop Dæk

Dunlop

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16689 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Se vores udvalg af Dunlop dæk

I over et hundrede år Dunlop har været blandt de førende dækproducenter i verden. Dunlops ingeniører var de første til at erkende risikoen af aquaplaning, og udviklede derfor specielle dæk der kunne håndtere problemet. Derudover var Dunlop den første virksomhed til at tage racing standarder og benytte dem på almindelige personbilsdæk. I dag er dette mærke en global aktør inden for forskning, udvikling, produktion og salg af højkvalitets dæk, og vælger du at købe dine næste Dunlop dæk her på daekonline.dk, kan du spare penge på Dunlop dæk fra begge ender af prisskalaen.

Altid et match: Dunlop dæk

Uanset hvilket køretøj du benytter – lille, mellemstor eller en luksusbil, sportsvogn eller SUV: Der findes altid et kompatibelt Dunlop dæk til alle slags biler. Kendetegnet ved Dunlop dæk er blandt andet deres specifikke RunOnFlat teknologi, der gør at du selv efter en punktering kan køre op mod 70 kilometer. Dette giver dig god tid til at finde et lokalt værksted som kan klare punkteringen for dig, i stedet for at du skal stå og skifte dæk i silende regnvejr, i en tilfældig vejkant på vej hjem fra eller til arbejdet.

Dunlop: innovative teknologier

Der er Dunlop dæk til alle vejoverflader og kørestile – teknologier får i den grad lov til at arbejde for føden! Det symmetriske rillemønster giver for eksempel et forbedret vejgreb på både tør og våd vej. En ny udvikling er Dunlop dæks 'fladere’ slidbaneprofil, der fører til større overfladekontakt på mellem 4-8%, sammenlignet med andre dæk i samme prisklasse. Bilister kan især drage nytte af forbedret stabilitet i sving, samt øget styrepræcision. På grund af den ekstra overfladekontakt, har din bil en mere fast forbindelse til vejen, hvilket giver mere stabilitet og feedback fra vejen, der gør at du får en bedre fornemmelse for din kørsel, og dermed også hvordan du skal reagere på pludselige ændringer i trafikken. Find dine næste Dunlop vinterdæk, helårsdæk eller sommerdæk her på daekonline.dk, hvor vi også har fælgetilbehør og spændende produkter til Michelin, Goodyear og andre fabrikanter. Blandt de mere populære og nye Dunlop dæk kan vi blandt andet nævne Sport og Winter til vinterbrug.daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 28.09.2020 06:48