Ordrestatus x
Log ud

77345733

Falken

Falken

Falken dæk

Siden den første Falken Tyre blev udgivet i 1983, har virksomheden stået for ægte "street racing". Falken tilhører Dunlop Company, en af de største dækproducenter i verden. Særligt at bemærke er de udmærkede dæk egenskaber af Falken Dæk, som er stærkt testet i forskellige løbsbetingelser - og i egentlige løb. Falken har dæk, bl.a. i den japanske GT Cup og World Rally Championship. De har endda biler i den traditionell 24 time Nürburgring og i Le Mans.

Falken højtydende dæk

Hvilket er grunden til det er heller ikke overraskende, at Falken er lykkedes at anvende de opnåede data under løbene til fremstillingen af højtydende “street” dæk. Falken dæk tilbyder fremragende køreegenskaber og optimal køretøj kontrol ved enhver hastighed og på enhver gade overflade. Gummiblandingen, perfektioneret til væddeløb, ikke blot fremmer sport kørsel, men også reducerer risikoen for akvaplaning. Profilens konstruktion og struktur tillader også en lav rullemodstand, som sikrer en særlig stor kørefornemmelse. For ikke at nævne deres potentiale for en lang levetid og brændstoføkonomi - disse er også Falken vigtigste salgsargumenter i de forskellige dæk tests.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere