ico (+45) 77345733 ico

Farm King Dæk

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Farm King dæk – gode dæk til gode priser

Skal du bruge nye, solide dæk til dit køretøj? I stedet for at tage chancen og lade dine nuværende dæk blive slidt helt ned, kan du hos os købe nogle spritnye dæk, som vil holde dig godt kørende i lang tid. I trafikken er det vigtigt at have nye dæk på bilen, eller i hvert fald dæk, som ikke har lidt for mange kilometer på bagen. Dette gælder selvfølgelig også for store erhvervskøretøjer og landbrugsmaskineri. Her er det vigtigt at dækkene er af god kvalitet og i god stand, da de er med til at flytte enorme køretøjer fra A til B, samt transportere tunge læs.

Stort udvalg af Farm King dæk her hos Daekonline

Farm King dæk kan bruges i mange forskellige situationer. Som Europas førende dækleverandør har vi derfor valgt at tilbyde Farm King dæk i flere forskellige variationer og størrelser, til vanligt lave priser. Farm King har udviklet dæk til lidt af hvert og til både store og små køretøjer. Hvis vi af en eller anden grund ikke har Farm King dæk som passer til dit køretøj, eller du ønsker et andet mærke, har vi her på siden mange forskellige dæk at vælge mellem.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 18.06.2019 06:49