ico (+45) 77345733 ico

Federal Dæk

Federal

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Federal dæk – kvalitet fra Taiwan

Skal du bruge et eller flere Federal dæk til din bil?

Her hos daekonline.dk har vi samlet et stort udvalg af Federal dæk til alle slags formål – hvad end ud skal bruge dem om vinteren eller til kørsel resten af året.

Vores Federal dæk fås i mange forskellige prisklasser og størrelser – her er noget for enhver smag.

Federal dæk – kvalitet fra Taiwan

For mange danskere er Taiwan kendt som stedet, der hvert år pumper tonsvis af legetøj ud af deres mange fabrikker. Taiwan er dog meget mere end billigt legetøj;det er også hjemstedet for smartphone og tablet-giganten HTC, samt dækfabrikanten Federal Corporation.

Sidstnævnte startede ligesom de fleste andre dækfabrikanter med at udvikle og producere gummi til alle slags formål. Der skulle dog blot gå 4 år fra opstarten i 1954, til de udviklede deres første dæk. Siden dengang har Federal været samarbejdspartner med andre dækgiganter som Bridgestone og Sumitomo Rubber Industrien (bedre kendt som Dunlop). I dag producerer Federal deres egne dæk; de er især kendt i US, Japan og Australien for deres specialdesignede dæk til motorsport.

Ud over motorsport leverer Federal selvfølgelig også dæk til almindelige personbiler. Fælleds for de mange dæktyper er, at de altid er af god kvalitet.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 06:51