ico (+45) 77345733 ico

Firestone Personbils helårsdæk

Firestone

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Firestone profiler:Firestone helårsdæk er amerikansk succes og indflydelse

Firestone blev grundlagt tilbage i 1900 i USA og blev meget hurtigt et samlingspunkt for fremstillingen af blandt andet gummi og dæk, hvor firmaet opnåede stor succes. Firestone blev faktisk en pioner inden for masseproduktion af solide dæk i høj kvalitet til biler, og hurtigt blev virksomheden leverandør til Ford, og de hører til blandt de vigtigste leverandører i Nordamerika. Der er således ingen tvivl om, at der her er tale om en dækproducent, der har spillet en meget stor rolle inden for dækindustrien gennem tiden, og du er således garanteret et produkt af yderst høj kvalitet, når du vælger at købe dæk fra Firestone. Her på siden kan du se vores store sortiment af Firestone helårsdæk. Vi tilbyder mange forskellige størrelser og modeller, hvorfor du med garanti vil kunne finde de dæk, der passer til lige netop din bil. Herudover tilbyder vi udelukkende kvalitetsdæk til faste lave priser, så du kan spare masser af penge.

Helårsdæk med unikt dækmønster for en mere sikker kørsel

Man kan ikke tale om Firestone helårsdæk uden at nævne Firestone Multiseason, der er et helårsdæk til mindre biler. Det helt særlige ved denne type dæk er, at de er fremstillet med et unikt dækmønster, der er tilpasset kørsel på både snedækket, tørt og vådt underlag, hvilket betyder, at de altså er i stand til at præstere hele året rundt. Du er således garanteret en mere sikker kørsel i trafikken ved valg af disse helårsdæk fra Firestone, og herudover får du en langt mere stabil og behagelig kørsel. Ydermere er de udstyret med tvær- og længderiller, som afleder vand fra vejene, og de beskytter på den måde mod akvaplaning. Endelig skal det nævnes, at der her er tale om en type dæk, der er særligt velegnet til kørsel på snedækkede veje, hvorfor du altså roligt kan anvende dem i de kolde vintermåneder.

Find dine nye dæk online her

Her hos daekonline.dk sørger vi altid for at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsdæk til vores kunder, så du har rig mulighed for at finde de Firestone helårsdæk, der passer til din bil. Ydermere sørger vi naturligvis for at levere dine nye dæk hjem til dig, så du slipper for at skulle tænke på det. Endelig finder du hos os udelukkende kvalitetsdæk til konkurrencedygtige priser, så du kan spare penge på dine nye dæk. Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores spændende udvalg af dæk, der kan præstere hele året rundt.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 06:50